VAN DER RIJT
  • WONINGONTRUIMING

VAN DER RIJT INBOEDELS
WONINGONTRUIMING

Met een woningontruiming is uw huis snel klaar voor oplevering of overdracht en voorkomt u dat u een maand extra huur of hypotheek moet betalen.  U kunt een woning ontruimen als u gaat scheiden, emigreren, of misschien heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning na het overlijden van een dierbare. Iedere woningontruiming heeft een ander verhaal en een andere oorzaak daarom krijgt iedere ontruiming bij ons een persoonlijke aanpak.

Een woningontruiming kan een behoorlijk grote klus zijn. Van der Rijt Inboedels neemt deze zorg graag van u uit handen. Voor hele inboedels bent u bij ons aan het goede adres, in overleg is het zelfs mogelijk om het pand bezemschoon op te leveren! 

U kunt ons benaderen door foto’s te sturen via de mail info@vdrijt-inboedels.nl. U mag ook altijd even bellen voor overleg. Wij komen graag bij u langs om een voorstel te kunnen maken.

Wij zijn werkzaam in de regio Zuidoost-Brabant, een regio in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant.

Deze regio omvat de gemeenten Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact op!